Wij zetten uw project in de verf


Al onze schilderwerken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Een goede voorbereiding is van cruciaal belang om een perfect eindresultaat te bekomen. Maar ook de afwerking vergt de nodige precisie. Dit gaat van afdekken van de ruimte, plamuren, uitvlakken van wanden en plafonds, schuren, afplakken, opspuiten tot het netjes achterlaten van de geschilderde ruimte. Wij volgen ook altijd nauwgezet de huidige trends en stijlen op om uw ruimtes de uitstraling te geven die ze verdienen.

Binnenschilderwerken

Dankzij onze jarenlange ervaring voorzien wij al uw muren, deuren en plafonds in no-time van een nieuw kleedje.

Buitenschilderwerken

Zowel de eindafwerking van een moderne nieuwbouw als het opfrissen van de gevel van een authentiek gebouw pakken wij met plezier aan.

Kwaliteit is geen optie, maar een prioriteit


Voor de aanvang van de werken bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn en geven we gericht advies. Alles wordt geschilderd of behangen met professionele producten om kwaliteit en duurzaamheid te verzekeren. Ervaring, vakmanschap en kennis van recente schilder- en decoratietechnieken zorgen voor een uitstekend resultaat.

Behangen

Behangen volgens de regels van de kunst is niet makkelijk, en laat u dus best over aan een echte professional. Zo bent u er meteen zeker van zijn dat uw behang strak op de muur zit én naadloos op elkaar aansluit.

Decoratiewerken

Dankzij onze uitgebreide kennis en advies van de juiste materialen, kleuren en technieken creëren wij het interieur van uw dromen. Wij luisteren naar uw wensen en vormen uw ruimtes om tot echte pareltjes.